logo

Yhteystiedot

 • Delhi Rasoi intialainen ravintola

Delhi Rasoi Oy

Onnistumisen reseptimme on

hyvät maut ja ystävällinen palvelu

Tarinamme

Delhi Rasoi on autenttisesti intialainen ravintola ja ruokamme valmistetaan aina tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Olemme erikoistuneet Delhin alueen ruokakulttuuriin, Delhi Rasoi tarkoittaakin suomeksi "Delhiläinen keittiö". Täällä maut ei ole niin tulisia kuin monilla muilla alueilla Intiassa mutta sitäkin maukkaampia. Tärkeä osa keittiömme makumaailmaa on tuoreista raaka-aineista valmistamiimme maustesekoitukset, joiden tuoksu ja maku ovat huumaavia.

Haluamme että Delhi Rasoi -ravintoloihin tullaan viihtymään ja nauttimaan. Meille on tärkeää, että hyvä laatu ei näy vain ruoassa vaan kaikessa, kuten ravintoloiden sisustuksessa ja tunnelmassa. Olemmekin sisustaneet ravintolat tyylikkäästi, viihtyisiksi ja tunnelmallisiksi.

Ensimmäinen Delhi Rasoi avattiin Espoon Entresseen 2013. Delhi Rasoin idea lähti ravintoloitsija Rahmanzadahin intohimosta intialaiseen ruokaan ja ruokakulttuuriin, sekä halusta nostaa intialaisen ruoan mainetta Suomessa.

Kunnia asiamme on pitää Delhi Rasoi Suomen parhaana intialaisena ravintolana ja siinä ruoan huippulaatu ja -maku, sekä asiakaspalvelun ystävällisyys ja asiantuntemus on isossa osassa toimintaamme.

Delhi Rasoi ravintoloita on tällä hetkellä neljä. Espoossa Delhi Rasoi Entresse, Kauniaisissa Delhi Rasoi Grani, Helsingissä Delhi Rasoi Tripla ja Itis. Tavoitteenamme on laajentua niin että mahdollisimman moni pääsisi kokemaan intialaisen ruokakulttuurin elämykset. Aluksi pääkaupunkiseudulla ja sitten koko Suomeen.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Delhi Rasoi -ravintoloihin viihtymään sekä nauttimaan vieraanvaraisuudestamme ja ruoistamme!

 • 2013

  Yrityksen perustaminen

  Delhi Rasoi Oy perustettiin ja alkoi tarjota aitoa intialaista ruokaa asiakkaillemme.
 • 2013

  Delhi Rasoi Entresse

  Ensimmäinen Delhi Rasoi avattiin kauppakeskus Entressessä, joka sijaitsee Espoon keskustassa ja lähellä Espoon rautatieasemaa.
 • 2018

  Delhi Rasoi Kauniainen

  Kauniainen on yksi pääkaupunkiseudun neljästä kaupungista. Se sijaitsee naapurikaupunkinsa Espoon keskellä 15 km Helsingistä länteen. Kauniaisten kauppakeskus (Grani-kauppakeskus) on rakennettu rautatieaseman ympärille ja sieltä löytyy Delhi Rasoi Kauniainen.
 • 2019

  Delhi Rasoi Tripla

  Mall of Triplassa on lähes 250 liikettä, mikä tekee siitä Pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen ja sijaitsee Pasilassa, Helsingissä. Delhi Rasoi Tripla sijaitsee 4. kerroksessa: Little Manhattan ja rautatieasema, löydät meidät täältä
 • 2020

  Delhi Rasoi Itis

  Itis-kauppakeskus sijaitsee Itäkeskuksessa Helsingissä. Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluvassa Itiksessä on yli 120 myymälää, ja kymmeniä ravintoloita sekä kahviloita. Delhi Rasoi Itis sijaitsee 2. kerroksessa: EATIS ravintolamaailma.
 • 2022

  Delhi Rasoi Tikkurila

  Delhi Rasoi Tikkurila sijaitsee Asematie 12 b, 01300 Vantaa. Tikkurila on Suomen kolmanneksi vilkkain rautatieasema ja lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää.

Tutustu tiimiimme

Tutustu meidän ammattitaitoiseen henkilökuntaamme

Thakur Das

Kokki

Thakur Das

Dharam Singh

Kokki

Dharam Singh