logo

Yrittäjäksi

  • Delhi Rasoi intialainen ravintola

Oma Delhi Rasoi?

Delhi Rasoi -ravintolat -franchisingyrittäjäksi

Lämpimästi tervetuloa osaksi Delhi Rasoin tarinaa – Delhi Rasoi tarkoittaa delhiläistä keittiötä. Sielläpäin Intiaa ruoka ei ole niin tulista, mutta sitäkin maukkaampaa, juuri suomalaisten suuhun sopivaa. Makujemme salaisuus on itse valmistamissamme tuoreissa ja huumaavan tuoksuvissa maustesekoituksissa. Niiden avulla poistaa haluamme tuoda asiakkaillemme maukkaampia päiviä! Panostamme puhtaisiin, laadukkaisiin ja mahdollisuuksien mukaan kotimaisiin raaka-aineisiin. Esimerkiksi käyttämämme kana on aina tuoretta ja suoraan Atrialta. Ravintoloidemme sisustus on raikkaan skandinaavinen maustettuna tarkkaan mietityillä intialaisilla yksityiskohdilla. Kunnianhimoinen konseptimme tekee Delhi Rasoista Suomessa ainutlaatuisen. Ensimmäinen Delhi Rasoi avasi ovensa kauppakeskus Entressessä Espoossa vuonna 2013. Ravintolaketjun perustaja Rahmanzadahin intohimo delhiläiseen ruokaan ja kulttuuriin sekä pyrkimys kohottaa intialaisen keittiön arvostusta Suomessa on toiminut Delhi Rasoin kantavana ajatuksena. Meille on kunnia-asia nostaa Delhi Rasoi Suomen parhaaksi intialaiseksi ravintolaksi.

  • Alkuperä: Suomessa perustettu, vuonna 2013
  • Toimipisteitä: 5
  • Alkuinvestointi: 150 000 euroa
  • Henkilökunnan keskimääräinen määrä: 1–5 per toimipiste
  • Liikevaihdon keskiarvo: 660 000 euroa vuodessa

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Franchising-yrittäjänä olet keskeisessä roolissa ketjumme menstyksen ja kasvun rakentajana. Delhi Rasoin franchising-yrittäjänä johdat omaa ravintolaasi osallistumalla aktiivisesti sen päivittäiseen toimintaan. Tehtäväsi on ohjata ja tukea henkilökuntaasi varmistaaksesi, että ravintolasi tarjoaa maukasta ja autenttista ruokaa, viihtyisän ympäristön ja laadukkaan asiakaspalvelun, jotka yhdessä houkuttelevat asiakkaita palaamaan yhä uudelleen. Meidän tehtävämme tarjota hioutunut ja toimiva ravintolakonsepti, parhaat työkalut ja tukea yrittämiseen.

Millaista yrittäjää haemme:

Etsimme erityisesti Uudenmaan alueelle taloudellisesti vakaita ja vastuuntuntoisia sekä saman arvomaailman jakavia yrittäjiä, jotka ovat valmiita vastaamaan ravintolan liiketoiminnasta ja sitoutumaan ravintolan päivittäiseen johtamiseen. Arvostamme aiempaa kokemusta vastuullisista tehtävistä, henkilöstön johtamisesta ja asiakaspalvelusta sekä yhteistyökykyistä otetta. Ravintola-alan kokemus ei ole välttämätön, mutta siitä on apua tehtävässä.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Kuljemme franchisingyrittäjän rinnalla alusta alkaen, sopivan sijainnin löytämisessä, ketjun konseptin mukaisen ravintolan suunnittelussa ja rakentamisessa. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja ketjukäsikirjan toiminnan tueksi sekä jatkuvaa liiketoiminnan ohjausta ja sparrausta. Lisäksi tarjoamme käyttöön ketjun huolella neuvotellut ostoedut ja valikoidut yhteistyökumppanit.

Uskomme, että yhteinen panostuksemme ruoan laatuun ja tuoreisiin, maukkaisiin makuihin sekä asiakaspalvelumme ystävällisyyteen ja asiantuntemukseen vievät meitä eteenpäin kasvun tiellä. Yrityksenä toimimme avoimesti ja reilusti, sillä mielestämme mikään vähempi ei riitä. Tervetuloa mukaan! #hyvästimautonruoka.